Dobrou chuť
Mnoho lidí by souhlasilo s tím, že sashimi (japonská pochoutka skládající se z velmi čerstvých syrových ryb nebo masa krásně nakrájených na tenké kousky) je jedním z nejlepších způsobů, jak si vychutnat ryby.
Tip: Zkuste kvalitní SEO
Mnoho lidí by souhlasilo s tím, že sashimi (japonská pochoutka skládající se z velmi čerstvých syrových ryb nebo masa krásně nakrájených na tenké kousky) je jedním z nejlepších způsobů, jak si vychutnat ryby.
Tip: Zkuste kvalitní SEO
Pokud patříte mezi morousy, kteří si stěžují na každou sněhovou nadílku a čekají, kdy všechno to bílé svinsto roztaje, tak vás tyto fotografie přimějí změnit názor!
U nás jsme si letos moc sněhu neužili. Ten poprašek, který nás poctil svou milostivou bělostí, nestojí ani za řeč. Vydejme se tedy na chvilku do míst, kde je úplně bílo a kde si můžete ze sněhu uplácat třeba sněžného levharta. Tyhle nádherné sněhové sochy jsou o to úžasnější, oč jsou pomíjivější.
Pokud byste někomu před deseti lety řekli, že budeme silou mysli ovládat robotické rameno, klepal by si na čelo. Dnes je to skutečnost, která nás moc neohromuje. Ale technologický vývoj pokračuje a teď je tu tetování, které nám umožní telekinezi a telepatii.
Pobídka poznej sebe sama není staleté klišé, ale dobrá rada na cestě k plnohodnotnému životu. Dnes už totiž víme, že realita jako taková neexistuje. Celou si ji utváříme svým vnímáním a vědomím.
Znáte úsloví „Tváří se, jako by si kousl do citrónu“? Kdo by si ten pocit neuměl živě představit – a moc příjemná představa to obvykle nebývá. V západní Africe ale roste bylina, jejíž plody jako zázrakem mění citrón na delikátní pochoutku.
Každý správný večírek by měl zdobit tento neuvěřitelný stromový lustr, jakožto krásné, složité a zajímavé umělecké dílo, na kterém se podíleli dva talentovaní muži – Donald Lispki a Jonquil LeMaster. Jejich výtvor jakoby rostl ze stropu a svými větvemi se natahoval nad hosty. Větve stromu se třpytí jako jiskry díky 1 500 světelných „hroznů“ od Swarovskiho,…