Proč se všichni honí jako blázni za keškami?

30.1.2013 Zuzana Kocurková 0

Vaši kolegové v práci mluví neustále o nějakých keškách a vy nemáte tušení, co to je? Jde tak trochu o hledání pokladu. Díky hře geocachingu se totiž můžete na chvilku zavzpomínat na to, jak jste v dětství hledali tajemné poklady. A znovu se vydat za dobrodružstvím.

VIDEO: Lidé jsou úžasní!

25.1.2013 Petr Pokorný 0

Cítíte se zklamaní z celé společnosti? Nudí vás šeď života? Uvědomte si, jak jste úžasní a co všechno vaše tělo dokáže! Tohle video je kompilací naprosto šílených kousků, které předvedli lidé z celého světa. Tohle video už vidělo víc než 54 milionů lidí.

10 míst, která nevypadají jako z tohoto světa, ale skutečně existují

24.1.2013 Petr Pokorný 0

Zasnili jste se někdy, jaké by to bylo žít ve fantastických světech svých oblíbených spisovatelů či filmových režisérů, kde můžete vstoupit do kamenného lesa, nadechnout se vysušeného vzduchu stoupajícího z hořící pekelné jámy nebo zavrávorat nad propastí, do které s hukotem mizí všechna voda z okolí? Tak to pro vás máme překvápko – nemusíte snít. Všechno tohle a mnohem víc na Zemi máme.

VODVAZ-VIDEO: Věštci, kteří vám pomohou ze s*aček vytáhnout se… Jolanda style!

23.1.2013 Petr Pokorný 0

Věštci, astrologové a léčitelé z nočního pořadu EZO TV jsou na českém internetu už legendární. Předpověď Stanleyho Bradleyho, že volajícího bude brzy kromě koulí svědit i prdel, obletěla republiku. Ovšem „cikánka Jolanda“, to je ještě úplně jiný kalibr a to pěkně v rytmu Gagnam style. Dámy a pánové, nejde o fake, reálná verze je ještě větší odvaz!

Žena, která nosila dítě 46 let, porodila mumii!

23.1.2013 Zuzana Kocurková 0

V roce 1955 přišla Zahra Aboutalib porodit do nemocnice. Když dítě nechtělo ven, lékaři se chystali na císařský řez. Toho se ale Zahra polekala a utekla. Porodila až o 46 let později. Ale netěšila se z růžového brečícího tvorečka. Porodila totiž mumii dítěte.

VIDEO: Nejemotivnější projev němého herce Charlieho Chaplina

22.1.2013 Petr Pokorný 0

Charlie Chaplin není znám jako muž slov. Proslavil se jako herec-průkopník v němém filmu. Ovšem když už něco pronesl, stálo to vždy za to. Jeho projev ve filmu Diktátor (1940) patří k těm nejsilnějším, které kdy byly proneseny. Jeho slova tehdy směřovala k Německu a jeho vojenské mašinérii, ale popularita tohoto videa na Youtube dokazuje jejich aktuálnost i pro nás.

hillary clinton

Hillary Clinton toužila letět do vesmíru

22.1.2013 Zuzana Kocurková 0

Čtrnáctiletá Hillary se chtěla stát první kosmonautkou v americké historii. V roce 1962 poslala do NASA dopis, ve kterém se hlásila do příštího letu. Dostalo se jí stručné odpovědi, že s ženami se nepočítá. Hillary pochopila, že druhořadé postavení ženy se musí změnit.