Labužníci, kteří si potrpí na opravdu kvalitní a pravou čokoládu, mají možnost mlsat i v Praze. Od 26. března 2015 je zde otevřen obchod Jeff de Bruges jako první na území ČR. Jedná se o světově proslulého a renomovaného výrobce čokolády, který provozuje již 480 obchodů převážně ve Francii.
Koncept výroby čokolády je založen na spojení tradičního belgického umu a Francouzské elegance. Výrobci se snaží přizpůsobit belgické receptury vyhlášeným francouzským gurmánům a jejich chutím, což platí nejen pro vynikající pravou čokoládu, ale i pro další sladkosti, jako je například marcipán, nugát či ovocné želé.
Co obchod nabízí
Pochopitelně, že hlavním sortimentem pražského obchodu Jeff de Bruges je čokoláda pravá. Můžete si pochutnat na nejrůznějších variantách této tradiční oblíbené pochutiny. Čokoláda může být i velice vítaným dárkem pro vaše blízké. Pořídíte-li někomu čokoládový dárek z tohoto obchodu, určitě nepochybíte.
Na své si zde ovšem přijdou i ostatní labužníci, kteří mají rádi sladkosti. Vedle čokolády a dalších sladkých pochoutek se v obchodě vyrábí a podává také bezkonkurenční zmrzlina.
Čím je zmrzlina Jeff de Bruges proslulá
Všechny zmrzliny jsou vyráběny výhradně z přírodních ingrediencí. Výjimečnost, originalitu a mimořádnou kvalitu si získala zmrzlina: přírodní, točená bez palmového oleje. Důvodem jsou především kvalitní suroviny, skutečnost, že do zmrzlin se nepřidávají žádná umělá barviva či aromatické přísady. Nabídka obchodu obsahuje jak spoustu krémových zmrzlin, tak i sorbety. Originální je například Vanilka Madagaskar, Belgická čokoláda, karamel slané máslo, pistácie a další. Vynikající je také zmrzlina jogurtová či jahodová, nebo malinový a citronový sorbet, který neobsahuje žádné tuky, takže je lehký a osvěžující.
Kornouty, posypky a polevy
K mimořádnému zážitku ze zmrzlin přispívá také exkluzivní výroba kornout obsahujících pravou vanilku. Kornouty na zmrzlinu jsou pečené dozlatova a chutnají skutečně delikatesně. Pověstnou třešničkou na dortu jsou pak posypky a polevy. Pro názorný příklad lze uvést pistácie, kousky laskonky, cereální kuličky, hořkou čokoládu a spoustu dalších.